Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
Anunturi gratuite

5421 anunturi
Contul meu
E-mail:
Parola:
Conectare cont
parola uitata  |  creare cont

Orase/Zone de valabilitate
up
down
Google Search / AdSense
Google

Utile
5421 anunturi
  - 5356 oferte
  - 65 cereri

Oferta, National, Creditele de to? i cei care au nevoie

Creditele de to? i cei care au nevoie

Id anunt:
511321
Tip anunt:
Oferta
Categorie anunt:
Auto, Moto, Velo
Zona de valabilitate:
National, Utilizator din Brasov
Adaugat la:
10 october 2017, ora 21:29

Valabil:
360 zile, pana la 05 october 2018, ora 21:29

Descriere:

Buna ziua, eu sunt un antreprenor de na? ionalitate franceza, avand in vedere criza economica actuala, a? dori sa ajute cu sinceritate tuturor oamenilor din intreaga lume care au nevoie de bani am intrat in industria de ajutor financiar pentru persoanele care au nevoie? i de a fi in masura sa ramburseze. Intr-adevar, Te pot ajuta sa ob? ine? i asisten? a financiara cu o rata de 3% pe termen a imprumutului, va dau informa? ii despre alegerea mea? i cum sa beneficieze de acest ajutor financiar daca sunte? i interesat pe. Pentru a construi rela? ii de afaceri? i, in special extinde venitul meu, vreau sa va spun ca eu sunt dispus sa va acorde un imprumut intre 1000? i mai mult de 500.000 € de euro pe care le-am pregatit pentru ea o capitala aproximativ 2.550.000 € cu o rata relativ scazute ale dobanzii in compara? ie cu bancile. In urma unei conversa? ii cu unul dintre avoca? ii mei de afaceri, am decis sa ofere credite pentru a ajuta persoanele care, din pacate, nu au acces la bancile cu cerin? ele lor dificil de indeplinit. Daca ave? i un proiect de incredere care necesita fonduri de la 3000 € la 400.000 €? i mai mult, ? i nu au mijloace pentru punerea in func? iune, va rugam sa ne contacta? i pentru a vedea impreuna cum sa coopereze? i sa permita realizarea de acest proiect cat mai curand posibil. Pentru mai multe informa? ii de contact mea de mail: maziluveronica7@gmail.com

Pret:
Creditele de to? i cei care au nevoie
Contact:
Telefon: --
Yahoo Messenger: --
Web Site: --
Vizualizari:
4 in ultima luna / 145 vizualizari
Utilizator Id:
#16911

Comentarii pentru acest anunt:

Nici un comentariu pentru acest anunt!


Anunturi similare aleator:


inapoi


Banner:inapoi

Oferta, National, Creditele de to? i cei care au nevoie
Oferta, National, Creditele de to? i cei care au nevoie

Recomanda anuntul:

Promovare gratuita 4:


ajax

 
Copyright © 2007-2018 IndexAnunturi.ro, All rights reserved.
Director Web
YourCHOICE Web Design
Bone, Menajere | Lista directoare | Anunturi | Filmari Nunti Iasi | Ghid nunta | Citate Celebre | Jocuri | Avatare | Citate Celebre, Folclor | ... vezi toate »