Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
Anunturi gratuite

4414 anunturi
Contul meu
E-mail:
Parola:
Conectare cont
parola uitata  |  creare cont

Orase/Zone de valabilitate
up
down
Promovare gratuita 1
Google Search / AdSense
Google

Promovare gratuita 2
Utile
4414 anunturi
  - 4326 oferte
  - 88 cereri
Promovare gratuita 3

Oferta, National, Infiintez orchestra simfonic si, trupa muzica de sintetizator

Oferta, National, Infiintez orchestra simfonic si, trupa muzica de sintetizator

Infiintez orchestra simfonic si, trupa muzica de sintetizator

Id anunt:
535833
Tip anunt:
Oferta
Categorie anunt:
Carti, Video, Muzica
Zona de valabilitate:
National, Utilizator din Galati
Adaugat la:
30 january 2018, ora 13:05

Valabil:
360 zile, pana la 25 january 2019, ora 13:05

Descriere:

Infiintez orchestră simfonică si formatie de muzică electronică cu accent pe interpretarea la sintetizator muzical si workstation.Dacă stiti să cantati la un instrument de muzică simfonică sau la sintetizator muzical, workstation vă astept să vă inscrieti in echipele mele muzicale. Sunt dirijor de muzică simfonică, sef de formatie de muzică electronică., compozitor muzical. Am mare succes la public la fiecare concert, de aceea vand multe bilete la spectacole, deci cu mine castigati salariu mare din vanzarea de bilete, de albume muzicale . Am cel mai inalt nivel de studii muzicale international si european.
Cerinte: să stiti să interpretati o partitură muzicala la prima citire, cunostinte medii sau avansate de interpretare muzicală la instrumente. Nu este obligatoriu să aveti studii muzicale la o scoală, dar vă avantajează buna cunoastere a muzicii simfonice sau electronice pe sintetizator. Vă avantajează să aveti studii la o universitate de muzică, la o scoală de muzică, la un liceu de muzică. Mă numesc Gudruman Edison si cant, compun muzică electronică in felul lui Jean Michel Jarre. Salariul il luati din vanzarea de bilete, albume. Cate bilete, albume vindem atatia bani primiti, impărtiti egal intre voi. Salariul maxim va fi 3000 euro. Mă găsiti la telefon seara de la 18 la 21 . Dar mai degrabă pe adresa de email decat pe telefon. Astept mesaj cu următoarele date despre voi: cunostinte muzicale si scoală muzicală, ansambluri muzicale in care ati cantat anterior. Optional astept cv si poză, hobby-uri, preferinte, caracter, preocupări, organizatii in care ati activat, locuri de muncă anterioare, conceptie de viată, orice date despre trecutul dumneavoastră. Mă găsiti si dacă veniti personal la spitalul Apostol Andrei din comuna Ivesti, judet Galati. Programul de vizită al spitalului este miercuri si vineri de la 10 la 14, iar luni, marti, joi de la 12 la 19. Vă astept să veniti la mine la spital cat de multi, puteti anunta si pe colegii dumneavoastră muzicieni să vină să se inscrie in echipa mea. Astept si voluntari dornici să lucreze fără salariu, angajez muzicieni de orice varstă, care au peste 18 ani. Anuntul e valabil in toate tările globului.
poetul Gudruman Edison

Pret:
3000 euro
Contact:
Telefon: 0751506039
Yahoo Messenger: --
Web Site: --
Observatii:
Avantajează buna pregătire, studii muzicale
Vizualizari:
4 in ultima luna / 89 vizualizari
Utilizator Id:
#17914

Comentarii pentru acest anunt:

Nici un comentariu pentru acest anunt!


Anunturi similare aleator:


inapoi


Banner:inapoi


Recomanda anuntul:

Promovare gratuita 4:


ajax

 
Copyright © 2007-2019 IndexAnunturi.ro, All rights reserved.
Director Web
YourCHOICE Web Design
Bone, Menajere | Bilete avion | Lista directoare | Anunturi | Filmari Nunti Iasi | Ghid nunta | Jocuri | Avatare | Citate Celebre, Folclor | ... vezi toate »