Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
Anunturi gratuite

1847 anunturi
Contul meu
E-mail:
Parola:
Conectare cont
parola uitata  |  creare cont

Orase/Zone de valabilitate
Google Search / AdSense
Google

Utile
1847 anunturi
  - 1819 oferte
  - 28 cereri
Promovare gratuita 3

Oferta, Cluj, Inchiriere Copiatoare Imprimante Multifunctionale Ricoh

Inchiriere Copiatoare Imprimante Multifunctionale Ricoh

Id anunt:
583516 / Anuntul nu mai este valabil !
Tip anunt:
Oferta
Categorie anunt:
Electronice
Zona de valabilitate:
Cluj, Utilizator din Cluj
Adaugat la:
13 march 2024, ora 04:52

Valabil:
30 zile, pana la 12 april 2024, ora 04:52

Descriere:

Serviciul nostru de inchiriere multifuncționale oferă o soluție profesională și eficientă pentru toate nevoile dvs. de imprimare, scanare și copiere. Vă punem la dispoziție o gamă variată de copiatoare performante, care suportă formate A3 și A4, in versiuni color sau monocrom. Indiferent de volumul de documente sau complexitatea sarcinilor dumneavoastră, echipamentele noastre asigură o calitate excelentă a printurilor și o utilizare simplă și intuitivă.

Avantajele semnificative ale acestui serviciu includ:

1. Consumabile incluse: Tonerul, piesele de schimb și serviciile de intreținere sunt toate incluse in abonamentul lunar, astfel incat să nu aveți costuri neașteptate. Responsabilitatea dumneavoastră se rezumă doar la achiziționarea hartiei.

2. Eficiență financiară: Toate cheltuielile legate de inchirierea și utilizarea copiatorului pot fi deduse fiscal și inregistrate ca și cheltuieli de operare in contabilitatea companiei dumneavoastră.

3. Flexibilitate: Ne adaptăm echipamentele și serviciile la cerințele specifice de printare ale afacerii dvs., oferindu-vă posibilitatea de a alege intre diferite modele și funcții, inclusiv imprimare și scanare duplex, pentru o gestionare eficientă a documentelor.

4. Asistență profesională: Echipa noastră de tehnicieni calificați este disponibilă pentru a vă asigura că echipamentele funcționează optim și pentru a interveni rapid in cazul apariției oricăror probleme tehnice.

intr-un mediu de afaceri dinamic, in care timpul și resursele sunt de o importanță vitală, serviciul nostru de inchiriere multifuncționale reprezintă soluția ideală pentru a vă maximiza eficiența operațională, fără a compromite calitatea sau productivitatea. Contactați-ne pentru a discuta despre nevoile dvs. specifice și pentru a găsi cea mai bună opțiune de inchiriere care să vă susțină activitatea zilnică.

Pret:
250
Contact:
Telefon: 0732019818
Web Site: --
Vizualizari:
31 in ultima luna / 31 vizualizari
Utilizator Id:
#20014

Comentarii pentru acest anunt:

Nici un comentariu pentru acest anunt!


Anunturi similare aleator:


inapoi



inapoi

Oferta, Cluj, Inchiriere Copiatoare Imprimante Multifunctionale Ricoh
Oferta, Cluj, Inchiriere Copiatoare Imprimante Multifunctionale Ricoh
Oferta, Cluj, Inchiriere Copiatoare Imprimante Multifunctionale Ricoh

Recomanda anuntul:





Promovare gratuita 4:


ajax

Copyright © 2007-2024 IndexAnunturi.ro, All rights reserved.
Director Web
YourCHOICE Web Design
Bone, Menajere | Bilete avion | Lista directoare | Anunturi | Filmari Nunti Iasi | Ghid nunta | Jocuri | Avatare | Citate Celebre, Folclor | ... vezi toate »